duurzame juwelen           upcycled hout        gerecycleerd acryl          anti-allergisch/nickelvrij        Belgisch

 

Wij zijn Studio Nok Nok, een Belgisch label dat juwelen en accessoires maakt met een hart voor duurzaamheid. Wat ooit ontstond bij Joline aan de keukentafel is vandaag een gevestigd en succesvol juwelenmerk.

Vanuit ons atelier in Mechelen bedenken, creëren en verzenden wij al onze producten. Elk item dat we maken bevat minstens 1 stukje resthout of gerecycleerd acryl. Naast het duurzame aspect dragen onze klanten onze juwelen omdat ze de designs mooi vinden, ze licht zijn om te dragen, en anti allergisch en nikkelvrij zijn. En daar zijn we trots op!

We vinden het belangrijk om steeds te blijven innoveren met de huidige (en veranderende) trends in het achterhoofd. Daarom brengen we meermaals per jaar iets nieuw. We hechten daarnaast veel belang aan een transparante en eerlijke service waarbij we de klant altijd voorop stellen. Jullie zijn dé reden voor ons bestaan en we hopen dat we nog héél lang kunnen blijven doen wat we graag doen. Want;  “Life is too short to not wear beautiful earrings”!

Liefs, 

Joline, Hanne en Dorien

 

Wat onze klanten over ons zeggen

 

© 2015 - 2023 Studio Nok Nok | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel